Spelbolag

Spelbolag är företag som bedriver spel för pengar på internet. Bluffgaming.com koncentrerar sig uteslutande på spelbolag som har en närvaro online. Spelbolag som Betfred, PaddyPower, Ladbrokes med flera har väldigt många betting shops på fysiska adresser, inte minst på de brittiska öarna. Dessa spelbolag har dock massiva spelportaler online vilka vi koncentrerar oss på.

Skattefria spelbolag

Vi har ett krav här på bluffgaming.com när vi skriver om spelbolag, nämligen att det är skattefritt. Det är katastrofalt dåligt att dra hem en vinst som inte är skattat och klar. Många svenska spelare, framförallt pokerspelare, har hamnat i trångmål med skatteverket och blivit tvungna att betala extrema belopp. Eftersom skatteverket jobbar med omvänd bevisbörda och man blir tvungen att bevisa vinster som man inte vunnit, kan man stå inför en omöjlig uppgift och tvingas betala skatt på vinster som man aldrig vunnit. För att undvika det här, spela enbart på skattefria spelbolag. Som tur är har de flesta spelbolag som marknadsför sig mot den svenska marknaden etablerat sig inom EU, antingen primärt eller genom filial, vilket gör att alla vinster blir skattefria för svenskar. Alla spelbolag som du kan läsa om på bluffgaming.com är skattefria spelbolag.

Topprankade spelbolag

Bluffgaming.com recenserar endast de största och bästa spelbolagen. Vi skriver inte om nya spelbolag såvida vi inte känner till vilka som är ägare. Detta eftersom många spelbolag genom åren har gått omkull eftersom ägare och nyckelpersoner inom spelbolagen varit oseriösa, inkompetenta eller både och. Bluffgaming.com vill inte medvetet eller omedvetet råka leda en spelintresserad in på ett sådant spelbolag. Därför skriver vi bara om de bästa topprankade spelbolagen som funnits länge. I våra bedömningar om topprankade spelbolag utgår vi först och främst utifrån våra egna erfarenheter, men vi tittar även på andra erkända sajter som exempelvis Tippat.se som rankar spelbolag efter specifika kriterier.

Bra välkomsterbjudande

Ett annat kriterium som vi använder oss av är nivån på välkomsterbjudandet som man får hos spelbolaget. Nästa alla spelbolag ger idag ut ganska stora spelbonusar i samband med att man blir en ny kund. Vi skriver gärna som spelbolag som erbjuder det där lilla extra till sina kunder.